Ole els c*ll*ns de Dove!

Vale, aquesta és la dinovena entrada del blog i és per fer-vos reflexionar. Un altre cop: no vull prendre-li protagonisme a la Biscuits, però crec que aquest vídeo us agradarà. A més, suposo que una que altra entrada curteta és d'agraïr, no?


Bé, espero que us hagi agradat! A mi almenys m'ha alegrat el dia... si ella pot, per què jo no? Totes les patates podem arribar a ser supermodels! És broma, la "moraleja" és que la verdadera bellesa està en el maquillatge Photoshop interior.

Patata Aplastasueños

5 comentaris:

  1. joder... crec q ens an timat... si la tia del principi no sembla la mateixa del fina!!!!! (lo q fa el maquillatge i la manipulació d'imatges vv' ) me indignao!!!

    P.D.: per fi una mini entrada al teu blog!!! (ja q jo prefereixo les llarges i sense pensar malalament, q us veig!!!)

    ResponElimina
  2. No... Dona, ja saps que per aquí ningú pensa malament... (MENTÍ, muajaja)

    La entrada era per a què veiessiu que en el món de la publicitat i la bellesa no tot és el que sembla, que no cal ser perfecta per ser la millor :).

    ResponElimina
  3. Mare meva...vv'
    Aquest anuncis mostren les dones com si fossim Barbies! I ja sé que aquest en concert intenta demostrar el contrari però...quina pena.
    Sincerament, prefereixo els anuncis de Nespresso :D
    Hello George.

    ResponElimina
  4. ohhhh que bonito maria m'alegro q prefereixis els enuncis de nespresso!!! U.U

    P.D.: patata!!! passat pel meu blog!!!^^

    ResponElimina
  5. Doncs jo prefereixo els de MiXta XD.

    Ja em passaré pel teu blog, Tití :).

    ResponElimina

Estimat comentarista de blogs, recorda que El Mundo de la Patata Aplastasueños conta amb la protecció de Chuck Norris, i cada cop que comentes una tonteria, ELL mata un gatet. Així que oju...