Dues preguntes

Vale, aquesta és la dotzena entrada i és una miqueta diferent. No vull prendre-li protagonisme a la Biscuits ni res d'això, però he trobat dues preguntes molt curioses per Internet i m'agradaria compartir-les.

Tracten sobre la vostra manera de prendre decisions (buuuu, fuera, pedazo de Pu*i). Recordeu, per cada persona que mira les respostes abans d'hora, Chuck Norris mata un gatet. Així que oju...

Pregunta 1:

Coneixes una dona embarassada que té sífilis (una MTS que es transmet de mares a fills) i 8 fills. Tres d'ells són sords, dos són cecs i un té una discapacitat mental. Li recomanaries que avortés?

Pregunta 2:

Si haguessis de votar un d'aquests 3 candidats per a ser líder mundial i el teu vot comptés (i molt), a qui escolliries:

Candidat A: se l'ha relacionat amb polítics corruptes, consulta a astròlegs, ha tingut dues amants i a una d'elles la maltractava. Fuma i pren entre 8 i 10 martinis al dia.

Candidat B: l'han fet fora de la feina dos cops, dorm fins el migdia, a l'universitat es drogava i cada nit es beu una ampolla de whisky. Està obès, té mal geni i és molt agressiu.

Candidat C: és un heroi de guerra condecorat, vegetarià, no fuma i pren alguna cervesa molt de tant en tant. No ha enganyat mai a la seva dona. Respecta les dones i els animals i és reservat.

Aquest
és
un
espai
de
seguretat
anti
tramposos,
penseu
que
estic
salvant
uns
quants
gatets
d'una
mort
segura
a
mans
de
Chuck
Norris.

Estimats ignorants, no us deprimiu si heu escollit el C...

Candidat A: Franklin D. Roosvelt (si no teniu ni pajolera idea de qui és se us perdona, però va fer el New Deal).
Candidat B: Winston Churchill (us sona d'algo?).
Candidat C: Adolf Hitler (si us plau, digueu-me que no cal que el presenti...).

Ah! Si heu triat aconsellar a la dona que avorti, acabeu de matar a Ludwig van Beethoven.

Ale, espero que no us hagueu adormit i que no us hagueu carregat a algun músic històric famós, així per casualitat...

Patata Aplastasueños

6 comentaris:

  1. Joder... quina currada d'entrada... (avegades em fas por =D)

    P.D.: ets la òstia!!! ^^

    ResponElimina
  2. Oh... Gràcies! Tu a qui has triat? Què has aconsellat a la dona?

    P.D.: WE LOVE YOU XD!!!

    ResponElimina
  3. jo, sincerament, al principi li hauria aconsellat q avortès... ´-` xò al dir-me q es tractava de Beethoven... (quina cagada *·*)

    P.D.: piensa en rosa (ji,ji,ji,ji...)

    ResponElimina
  4. Yo sí he acertado y además las dos porque sabía que seguramente iban con trampa. Por algo nos hemos aliado, nos conocemos tan bien.

    P.D.:Tu capacidad para crear entradas da más miedo que el túnel del terror del Cabanyes.

    ResponElimina
  5. Gracias, tu comentario de más miedo que el Túnel del Terror del Cabanyes. Hasta Eusmarclofiwil da más miedo que el Túnel del Terror del Cabanyes.

    ResponElimina

Estimat comentarista de blogs, recorda que El Mundo de la Patata Aplastasueños conta amb la protecció de Chuck Norris, i cada cop que comentes una tonteria, ELL mata un gatet. Així que oju...